S treningi začnemo v ponedeljek 9.11.
Do takrat pa si lahko pregledate seznam treningov, ki se jih boste lahko udeležili.
S treningi začnemo v ponedeljek 9.11.
Do takrat pa si lahko pregledate seznam treningov, ki se jih boste lahko udeležili.
ZOOM račun / Ob prvi registraciji morate ustvariti ZOOM račun s katerim boste dostopali do video vsebin.
ZOOM račun
Ob prvi registraciji morate ustvariti ZOOM račun s katerim boste dostopali do video vsebin.
Ustvari ZOOM račun

Fit Ritka

Ponedeljek 18:00 / Sreda 19:00

Pri izvajanju vaj je poudarek na spodnjem delu telesa. Medtem ko krepimo zadnjico, krepimo tudi globoke stabilizatorje trupa, s čemer izboljšamo telesno držo. Gluteus medius ima pomembno vlogo pri stabilizaciji medenice, kar odpravlja bolečine v spodnjem delu hrbta.

Funkcionalni trening

Ponedeljek 17:00 / Torek 8:30 / Četrtek 19:00

Vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

Zumba

Torek 20:00

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Strong

Ponedeljek 19:00

Je celostna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, vaje za mišično vzdržljivost, kardio in vaje za eksplozivnost, ki se sinhronizirajo z izvirno glasbo. Pokurili boste kalorije, medtem ko krepite roke, noge, zadnjico in stabilizatorje trupa.

Vital

Torek 18:00 / Četrtek 18:00

Velik poudarek je na pravilni izvedbi vaj in izboljšanju izvajanja osnovnih gibalnih vzorcev ter odpravi telesnih nesimetrij. Trening je namenjen razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti, kot so vzdržljivost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost.

Pilates

Sreda 18:00

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

Joga

Četrtek 20:00

Joga povezuje tehnike dihanja, meditacijo in izvajanje jogijskih asan. Pomembno pripomore k sproščenosti telesa in uma.