Kaj je res dobro? Celosten trening!
Kardio + Balance + Funkcionalne vaje

Kombinirajte vse troje, da boste dosegli najboljše rezultate. Predvsem pa kombinirajte tiste vadbe, ki so za vas najbolj primerne in ob katerih se imate najboljše.

Pozitivni učinki:

  • pokurite več kot 1000 kcal v 1 uri
  • izboljšate postavo
  • pospešite presnovo do 15 %
  • dvignete srčni utrip
Kardio

Spinning®

Spinning® je skupinski kardiovaskularni trening kolesarjenja na stacionarnem kolesu, ki pa posnema kolesarjenje na cesti. Udeležence ob glasbeni spremljavi spodbuja strokovno usposobljen inštruktor. Obremenitev je sicer individualna, saj si intenzivnost vadbe lahko vsakdo prilagodi po svoje.

Zumba

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Power Step

Power step je srednje do visoko intenzivna vadba, ki spada med kardio treninge, na trenutke pa bi jo lahko uvrstili med funkcionalne treninge. Na vadbi se uporablja stopnička-step, ki služi za ogrevanje in izvedbo dobrega kardio treninga. Že znotraj step koreografije se daje velik poudarek na izvedbo vaj s katerimi krepimo ženske občutljive dele telesa, kot so ritka, noge. Po ogrevanju oz. step koreografiji sledi del z vajami, ki se izvajajo po principu Tabate, Hiita, funkcionalnega treninga, tako s pomočjo stepa, lastne teže in s pripomočki, kjer krepimo celo telo….trebuh, noge, roke… Glasba poskrbi, da se kljub težavnosti vadbe, zabavamo.

Balance

Pilates

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

Joga

Joga predstavlja celostno prakso, saj preko obvladovanja telesa vodi k telesni in duševni uravnovešenosti. Vključuje usmerjeno osredotočenost, dihalne tehnike in telesne položaje, s katerimi razvijamo moč in gibljivost. Izboljša delovanje imunskega sistema, dviguje toleranco na stres in pripomore k boljši telesni drži.

Vital

V osnovi gre za srednje intenzivno vadba namenjano razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost. Namreč le te lahko oslabijo zaradi poškodbe in/ali bolečine, ki privede do kompenzacije gibanja.

Funkcionalni treningi

Magma Mix

Sobotni jutranji funkcionalni trening z lastno težo in pripomočki.

Fit Mix

Gre jutranji trening, pri katerem kombiniramo krepilne vaje in vaje za stabilizacijo trupa. Izvajamo jih z lastno težo ali z rekviziti.  Je zelo raznolik, izvaja se kot delo po postajah, z intervali.

Funkcionalni trening

Vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

HIIT

V osnovi gre za vadbo, ki je sestavljena iz krajših intervalov visoke intenzivnosti in daljših intervalov nizke intenzivnosti. Prav ta oblika treninga naj bi veljala za najučinkovitejšo pri hitrejši porabi odvečnih maščob, pridobivanju mišične mase in dvigovanju nivoja energije za vsakdanje življenje.

Trenerji
Energični, simpatični in strokovni

Ana Čevdek

Zumba

Katja Ipavec

Power step

Goran Cernatič

Magma mix

Romina Šinigoj

Fit mix

Staška Gregorič

Pilates

Špela Rozman

HIIT, Vital

Tea Grutschreiber

Funkcionalni trening, Fit mix
Prvič na treningu
Svetujemo, da ob prvem obisku pridete 15 minut pred začetkom, da se v miru pogovorite s trenerjem tako o poteku in načinu vadbe, kot tudi o vaših željah in omejitvah. Vsak trening se namreč lahko izvaja različno intenzivno.
VEČ
Z analiza telesne sestave do bolj učinkovitega treninga
Telesna sestava niso kilogrami, številka na tehtnici. Telesna sestava nam pove, kolikšen je v našem telesu delež vode, maščobe, kosti, mišic itd. Analiza pomeni dobro osnovo za pripravo ustreznega individualnega načrta in spremljanje napredka, z njo pa lahko ugotovimo tudi vzroke zdravstvenih težav. Skratka, s predhodno analizo bo trening še učinkovitejši.
Dodatna ponudba: Proteini po treningu
Po vadbi je organizem izčrpan, zato je za učinkovito regeneracijo pomemben hiter vnos beljakovin. Naši proteinski napitki in ploščice so zdravi in okusni.
Dodatna ponudba: Savne Lava Spa
na voljo so finska, turška in infrardeča savna. Savnanje prijetno sprošča, razstruplja telo, krepi imunski sistem, blagodejno vpliva na psihofizično počutje, odpravlja bolečine v mišicah in sklepih ter tako učinkovito dopolnjuje vaše treninge.
VEČ
Urnik
17 terminov na teden
POGLEJ
Cenik
Od 40 € dalje
VEČ
Prijavi se na brezplačen prvi trening
Osebni podatki:
Željena karta:

Zanimam se za:
Fitnes in Open GymMagma MixFunkcionalni treningZumbaFit MixHIITPilatesPower StepVitalSpinning(R)Joga

Predhodne izkušnje:

Cilj:
Oblikovati teloShujšatiVitalnost in dobro počutjeRazviti mišično maso/moč/hitrostRehabilitacijaDrugo

Želim trenirati:
V skupiniIndividualnoIndividualno z osebnim trenerjem
Splošni pogoji in obveščanje:
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem, da Magma-X uporabi moje podatke za obdelavo prijave.


*Brezplačen trening je možen samo preko izpolnjenega obrazca na spletu. Po opravljeni prijavi, bomo vašo rezervacijo potrdili preko elektronske pošte ali telefona.
T: 08 200 48 21 | E: sport@magma-x.com