Kaj je res dobro? Celosten trening!
Kardio + Balance + Funkcionalne vaje

Kombinirajte vse troje, da boste dosegli najboljše rezultate. Predvsem pa kombinirajte tiste vadbe, ki so za vas najbolj primerne in ob katerih se imate najboljše.

Pozitivni učinki:

  • pokurite več kot 1000 kcal v 1 uri
  • izboljšate postavo
  • pospešite presnovo do 15 %
  • dvignete srčni utrip
Kardio

TNZ+STEP

TNZ – trebuh, noge, zadnjica. Je aerobni trening s poudarkom na vajah za krepitev in oblikovanje trebušnih mišic, nog in zadnjice. Prvi del vadbe je namenjen ogrevanju z različnimi gibalnimi strukturami, v drugem delu pa sledi sklop vaj za oblikovanje telesa in pridobivanje moči. Z raztezanjem na koncu vadbe pripomoremo k večji gibljivosti.  Vadba je koreografsko enostavna.

Strong

Vadba STRONG je kombinacija vadbe z lastno težo, aerobne vadbe in pliometrije. Gibanje je usklajeno z glasbo, ki je bila ustvarjena prav za to vadbo. S pomočjo te vadbe pokurimo veliko kalorij, hkrati pa okrepimo roke, noge, trebušne mišice in zadnjico. “Ne štej več ponovitev, treniraj po ritmu.”

Zumba

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Spinning®

Spinning® je skupinski kardiovaskularni trening kolesarjenja na stacionarnem kolesu, ki pa posnema kolesarjenje na cesti. Udeležence ob glasbeni spremljavi spodbuja strokovno usposobljen inštruktor. Obremenitev je sicer individualna, saj si intenzivnost vadbe lahko vsakdo prilagodi po svoje.

Balance

Pilates

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

Joga

Joga povezuje tehnike dihanja, meditacijo in izvajanje jogijskih asan. Pomembno pripomore k sproščenosti telesa in uma.

Zdrava hrbtenica

Zdrava hrbtenica je vadba, ki odpravlja (dejansko ali preventivno) bolečine v križu in hrbtenici. Naučili se boste, kako do zdrave in pokončne drže ter večje gibljivosti hrbtenice brez bolečin.

Vital

Velik poudarek je na pravilni izvedbi vaj in izboljšanju izvajanja osnovnih gibalnih vzorcev ter odpravi telesnih nesimetrij. Trening je namenjen razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti, kot so vzdržljivost,  koordinacija, ravnotežje in gibljivost.

Sproščanje in dihalne vaje

Sprostite telo in umirite um. Na delavnici bomo v treh sklopih spoznavali različne tehnike sproščanja, dihanja, meditacije in avtogenega treninga. Učili se bomo, kako utišati glasne misli in uporabljati spodbudni samogovor.

Prijazno opozorilo: Če telo ni dobro predihano, lahko med dihalno vajo nastopi vrtoglavica, na kar opozorite vodjo. Če imate respiratorne težave, to sporočite že ob prijavi. Dihalni sklop ni primeren za nosečnice, srčne bolnike in osebe s povišanim krvnim tlakom. Zaradi povišanega pritiska med vajo ni priporočljivo nositi kontaktnih leč. O vsem se lahko tudi individualno posvetujete.

Funkcionalni treningi

Fit Ritka

Pri izvajanju vaj je poudarek na spodnjem delu telesa. Medtem ko krepimo zadnjico, krepimo tudi globoke stabilizatorje trupa, s čemer izboljšamo telesno držo. Gluteus medius ima pomembno vlogo pri stabilizaciji medenice, kar odpravlja bolečine v spodnjem delu hrbta.

Fit Mix

Gre jutranji trening, pri katerem kombiniramo krepilne vaje in vaje za stabilizacijo trupa. Izvajamo jih z lastno težo ali z rekviziti.  Je zelo raznolik, izvaja se kot delo po postajah, z intervali.

Funkcionalni trening

Vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

Magma Mix

Sobotni jutranji funkcionalni trening z lastno težo in pripomočki.

Trenerji
Energični, simpatični in strokovni

Ana Čevdek

Tnz+step, Zumba, Strong

Tea Grutschreiber

Funkcionalni trening, Fit Mix, Magma Mix

Goran Cernatič

Magma mix

Staška Gregorič

Pilates

Nina Beč

Vital, Fit ritka, Vitka & Vitalna

Tanja Harej

Spinning®
Vitka & Vitalna
3-mesečni program športnih treningov, pravilnega prehranjevanja in sproščanja.
POGLEJ PROGRAM
Prvič na treningu
Svetujemo, da ob prvem obisku pridete 15 minut pred začetkom, da se v miru pogovorite s trenerjem tako o poteku in načinu vadbe, kot tudi o vaših željah in omejitvah. Vsak trening se namreč lahko izvaja različno intenzivno.
VEČ
Z analiza telesne sestave do bolj učinkovitega treninga
Telesna sestava niso kilogrami, številka na tehtnici. Telesna sestava nam pove, kolikšen je v našem telesu delež vode, maščobe, kosti, mišic itd. Analiza pomeni dobro osnovo za pripravo ustreznega individualnega načrta in spremljanje napredka, z njo pa lahko ugotovimo tudi vzroke zdravstvenih težav. Skratka, s predhodno analizo bo trening še učinkovitejši.
Dodatna ponudba: Proteini po treningu
Po vadbi je organizem izčrpan, zato je za učinkovito regeneracijo pomemben hiter vnos beljakovin. Naši proteinski napitki in ploščice so zdravi in okusni.
Dodatna ponudba: Savne Lava Spa
na voljo so finska, turška in infrardeča savna. Savnanje prijetno sprošča, razstruplja telo, krepi imunski sistem, blagodejno vpliva na psihofizično počutje, odpravlja bolečine v mišicah in sklepih ter tako učinkovito dopolnjuje vaše treninge.
VEČ
Urnik
26 terminov na teden
POGLEJ
Cenik
Od 40 € dalje
VEČ
Prijavi se na brezplačen prvi trening
Osebni podatki:
Željena karta:

Zanimam se za:
Fitnes in Open GymTnz+StepFunkcionalni treningZumbaFit MixStrongPilatesFit ritkaVitalSpinning(R)JogaSproščanje in dihalne vajeZdrava hrbtenicaProgram Vitka & Vitalna

Predhodne izkušnje:

Cilj:
Oblikovati teloShujšatiVitalnost in dobro počutjeRazviti mišično maso/moč/hitrostRehabilitacijaDrugo

Želim trenirati:
V skupiniIndividualnoIndividualno z osebnim trenerjem
Splošni pogoji in obveščanje:
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem, da Magma-X uporabi moje podatke za obdelavo prijave.


*Brezplačen trening je možen samo preko izpolnjenega obrazca na spletu. Po opravljeni prijavi, bomo vašo rezervacijo potrdili preko elektronske pošte ali telefona.
T: 08 200 48 21 | E: sport@magma-x.com