Pogosta vprašanja in odgovori

Kako pogosto čistite in zračite prostore?

Vse prostore se čisti, zrači in vzdržuje vsak dan. Povsod so nameščena tudi razkužila za roke in razkužila za čiščenje pripomočkov, blazin, naprav. Po vsakem treningu se prostor dobro prezrači.

 

Ali moram na treningu nositi masko?

Masko si nadenite ob vstopu v center in izhodu. Trenirate lahko brez maske, saj prostornost naših dvoran omogoča zagotavljanje ustrezne razdalje med vadečimi.

 

Kako je s pogoji vstopa v center?

Spoštujemo trenutno veljavne ukrepe in priporočila NIJZ-ja.

 

Kaj se zgodi v primeru zaprtja centra? Ali lahko zamrznem karto?

V primeru ponovnega zaprtja centra se bo karta podaljšala za obdobje, ko je bil center zaprt.

 

Koliko vadečih je v eni skupini?

Med 10 do 15. V primeru omejitev se št. oseb prilagodi ukrepom. Poudarjamo, da so naše dvorane zelo prostorne in omogočajo zagotavljanje razdalje.

 

Ali se v primeru neizpolnjevanja PCT pogojev lahko zamrzne karta?

Ob nakupu trimesečne karte je možna zamrznitev za obdobje 1 tedna oz. za obdobje 1 meseca (v kosu) v primeru nakupa letne karte. V ostalih primerih to ni mogoče.

 

Če imate kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na sport@magma-x.com.
Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 08 200 48 21 / 051634821 (od ponedeljka do petka med 16.00 in 18.00).

Ali je možno plačilo na obroke?

Da, omogočamo vam obročno plačilo letne karte. Prvi obrok z gotovino ali kreditno kartico plačate na recepciji, nato pa se vam obroki mesečno tržejo v obliki trajnika. Podatki, ki jih potrebujete so št. TRR računa in davčna številka.

 

Kdo vse mora plačati članarino in koliko časa velja?

 

Kaj vse zajema članarina?

Ugodnosti je res veliko, opisane so na spletni strani, lahko pa vas z njimi seznani tudi naši sodelavec na recepciji.

 

Če imate kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na sport@magma-x.com.
Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 08 200 48 21 / 051634821 (od ponedeljka do petka med 16.00 in 18.00).

Koliko vadb lahko obiščem?

Veseli smo, če jih čim več! Pri trimesečni in letni karti število obiskov ni omejeno.

 

Katera vadba je prava zame?

Z vami bomo opravili posvet, če želite tudi analizo telesne sestave, ter glede na vaše želje, cilje, zdravstvene omejitve in druge specifike izbrali ustrezno vadbo oziroma vam pripravili program treninga.

 

Kaj potrebujem na vadbi?

Potrebujete le športna oblačila, čiste športne copate in pijačo. V garderobnih omaricah lahko varno spravite svoje stvari. Če pozabite brisačo, si jo lahko z doplačilom na recepciji izposodite.

 

Popoldne nimam časa. Ali lahko pridem dopoldne? Kaj pa med vikendom?

Vsekakor. Športni del centra Magma X je odprt skoraj 17 ur, vse od 6.00  do 21.30 in tudi med vikendom. V tem času se zvrsti več kot 20 terminov, tako da boste brez težav izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza.

 

Koliko časa mi vzame fitnes?

Kolikor želite. Zelo učinkoviti so lahko tudi le enourni programi, ki vam jih pripravijo naši trenerji.

 

Koliko časa traja vadba?

55 minut.

 

Kaj če mi vadba ne bo všeč?

Da bi se temu izognili, vam svetujemo, da izkoristite brezplačni poskusni trening, na katerega se le predhodno najavite. Če pa vam kljub temu vadba po določenem času ne bo ustrezala, jo preprosto zamenjate. Na voljo jih je več kot 10.

 

Ali se po treningu lahko stuširam?

Da, na voljo sta moška in ženska garderoba, v vsaki so trije ločeni tuši, v katerih redno skrbimo za čistočo. Zaradi ukrepov Covid-19 pa vam trenutno lahko omogočimo tuširanje le, če predhodno seznanite sodelavce na recepciji.

 

Ali lahko v primeru bolezni ali nosečnosti zamrznem karto?

Da, v teh dveh primerih lahko z zdravniškim potrdilom karto brez težav zamrznete in jo koristite kasneje.

 

Izgubil/a sem kartico. Kaj naredim?

Pridi na trening, za doplačilo ti bomo izdelali novo. Če pa so ti kartice odveč,  si lahko preko aplikacije na telefonu, s svojo Magma X kodo, omogočiš vstop na izbrani trening.

 

Če imate kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na sport@magma-x.com.
Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 08 200 48 21 / 051634821 (od ponedeljka do petka med 16.00 in 18.00).