Pridružite se nam na brezplačnem preizkusu vseh vadb. To je dan odprtih vrat!
Dosezite svoj cilj z raznoliko, profesionalno in zabavno ekipo. Nudimo sodobno opremljen fitnes in veliko skupinskih treningov. Pridite na dan odprtih vrat in se prepričajte, zagotovo najdete najboljši trening zase!

Katere vadbe lahko preizkusite
na dnevu odprtih vrat v Magmi X?

Vital

V osnovi gre za srednje intenzivno vadba namenjano razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost. Namreč le te lahko oslabijo zaradi poškodbe in/ali bolečine, ki privede do kompenzacije gibanja.

Fit Mix

Gre jutranji trening, pri katerem kombiniramo krepilne vaje in vaje za stabilizacijo trupa. Izvajamo jih z lastno težo ali z rekviziti.  Je zelo raznolik, izvaja se kot delo po postajah, z intervali.

Funkcionalni trening

Vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

Zumba

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Pilates

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

HIIT

V osnovi gre za vadbo, ki je sestavljena iz krajših intervalov visoke intenzivnosti in daljših intervalov nizke intenzivnosti. Prav ta oblika treninga naj bi veljala za najučinkovitejšo pri hitrejši porabi odvečnih maščob, pridobivanju mišične mase in dvigovanju nivoja energije za vsakdanje življenje.

Power Step

Power step je srednje do visoko intenzivna vadba, ki spada med kardio treninge, na trenutke pa bi jo lahko uvrstili med funkcionalne treninge. Na vadbi se uporablja stopnička-step, ki služi za ogrevanje in izvedbo dobrega kardio treninga.

Joga

Joga predstavlja celostno prakso, saj preko obvladovanja telesa vodi k telesni in duševni uravnovešenosti. Vključuje usmerjeno osredotočenost, dihalne tehnike in telesne položaje, s katerimi razvijamo moč in gibljivost. Izboljša delovanje imunskega sistema, dviguje toleranco na stres in pripomore k boljši telesni drži.

Prijave so odprte
Izpolnite spodnji obrazec in si zagotovite svoje mesto