Magma restavracija

Danes kuhamo

Med tednom se priležejo jedi, za katere rečemo, da so tako dobre »kot doma«. Zdrave in okusne malice in kosila so pestre in raznolike. vključujejo od enolončnic, raznoraznih testenin, rižot, mesa, rib in prikuh.

Četrtek, 16.9. MALICA 1: Enolončnica: Koruzna mineštra in pečena nadevana testena košarica / sladica (Restavracija - 6€, za s sabo - 5€ ) MALICA 2*: Puranji dunajski in francoska solata (Restavracija - 7€, za s sabo - 6€) MALICA 3: Pizza: margerita, šunka, klasika, rukola, 6 sirov, tuna-čebula, vražja (6€) Pica alla pizzaiolo (7€)   * pri obisku restavracije Vam k malici 2 pripada še dnevna juha ali solata *embalaža 0,50€
Jedilni list
Pestra izbira priljubljenih jedi, izvirnih mojstrovin in slastnih pic
PREGLEJ PONUDBO
Krožniki X
Z njimi ne morete zgrešiti. Vse, od bišteke do sladice X, je Xstraordinary! Krožniki X so posebni in zelo bogati.
Pica kot v Neaplju!

Ko se enkrat navadiš nanjo, nobena druga ni ta prava. Hočeš točno tako testo, tako mocarelo in pomidor. Hočeš točno tako pico, kot jo spečejo Massimo in njegovi sodelavci. Tradicionalne neapeljske recepte prepletajo s svojim občutkom za kombinacije okusov.

Praznovanja in posebni dogodki

Naj bo ob posebnih priložnostih posebno in praznično. Pripravimo vse za nepozabno pogostitev manjših ali večjih skupin. Prisluhnemo vašim željam in svetujemo, kako jih nadgraditi. Možnosti je res veliko, od svečane strežbe pri mizi do sproščenega druženja stoje na prostem, skupaj bomo izbrali najboljšo.

Naj bo tudi službeno prijetno

Poslovna kosila in večerje, zabave, neformalna srečanja s sodelavci, novoletne zabave, praznovanja … Poskrbimo za organizacijo, dekoracijo in seveda pogostitev do 150 ljudi. Lahko je gala, lahko je žur.

Doživetja za male in velike
Včasih je dolgočasno samo sedeti pri mizi. Popestrite si druženje s peko pice, bowlingom ali igro v igralnici. Slednje velja samo za otroke, seveda.
Mali in veliki picopek

Naš picopek vam bo razkril, v čem je skrivnost priprave prave neapeljske pice, katere so ključne sestavine in kakšen je postopek priprave. Vsak udeleženec delavnice si bo spekel svojo. Pri tem se boste zabavali in veliko nasmejali. Ko so udeleženci najmlajši, je delavnica bolj otroško obarvana.

VEČ
Pravi kraj za družine

Preživite čas s svojo družino na kvaliteten in zabaven način. Tekmujte v bowlingu, sprostite se, medtem ko otroci počnejo vragolije v igralnici ali na zunanjih igralih, udeležite se delavnice peke pic ali se preprosto med obedom pogovarjajte za mizo. Kot vam je ljubše.

VEČ
Rezervacija
Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


Želim rezervirati:
Mizo v restavracijiBowling stezoMali picopekVelik picopek
Splošni pogoji in obveščanje:
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem, da Magma-X uporabi moje podatke za obdelavo rezervacije.


Rezervacija je potrjena, ko jo potrdijo v Magmi X. Za skupine nad 15 ljudi je treba poslati povpraševanje najmanj 2 dni pred prihodom. Za rezervacije tik pred zdajci nas kontaktirajte po telefonu.

Kontakt
T: +386 (0)8 200 48 20
E: rezervacije@magma-x.com
Poglej urnik
Covid-19 ukrepi / Nam je najbolj pomembno, da se pri nas počutite varni in sproščeni.