Skupinski treningi

Kaj je res dobro? Celosten trening!
Kardio + Balance + Funkcionalne vaje

Kombinirajte vse troje, da boste dosegli najboljše rezultate. Predvsem pa kombinirajte tiste vadbe, ki so za vas najbolj primerne in ob katerih se imate najboljše.

Pozitivni učinki:

  • pokurite več kot 1000 kcal v 1 uri
  • izboljšate postavo
  • pospešite presnovo do 15 %
  • dvignete srčni utrip
Kardio

TNZ+STEP

TNZ – trebuh, noge, zadnjica. Je aerobni trening s poudarkom na vajah za krepitev in oblikovanje trebušnih mišic, nog in zadnjice. Prvi del vadbe je namenjen ogrevanju z različnimi gibalnimi strukturami, v drugem delu pa sledi sklop vaj za oblikovanje telesa in pridobivanje moči. Z raztezanjem na koncu vadbe pripomoremo k večji gibljivosti.  Vadba je koreografsko enostavna.

Power step

Je aerobni trening, pri katerem kot pripomoček uporabljamo stopničko (step). Ko stopamo nanjo, izvajamo različne gibe, pretežno poskoke, posamezne elemente pa združujemo v razgibane koreografije. Vadba krepi in oblikuje celo telo, predvsem pa noge in zadnjico.

Zumba

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Cardio latino

Trening sestavljen iz koreografij latino plesov. Vadba vključuje plesne ritme različnih  plesnih zvrsti, povezanih v zabavno aerobno vadbo. Skozi sočne plesne koreografije na zabaven način kurimo kalorije in krepimo celotno telo.

Spinning®

Spinning® je skupinski kardiovaskularni trening kolesarjenja na stacionarnem kolesu, ki pa posnema kolesarjenje na cesti. Udeležence ob glasbeni spremljavi spodbuja strokovno usposobljen inštruktor. Obremenitev je sicer individualna, saj si intenzivnost vadbe lahko vsakdo prilagodi po svoje.

Spinn lates

Trening kombinira osnovne vaje pilatesa in spinning. Stabilnost trupa (core) je izjemno pomembna za vsakega kolesarja, saj prenos moči poteka ravno skozi trup.  S spinningom pa poskrbimo za izboljšanje srčno-žilnega sistema, izgorevanje maščob in splošno vzdržljivost.

Balance

Pilates

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

Joga

Joga povezuje tehnike dihanja, meditacijo in izvajanje jogijskih asan. Pomembno pripomore k sproščenosti telesa in uma.

Zdrava hrbtenica

Zdrava hrbtenica je vadba, ki odpravlja (dejansko ali preventivno) bolečine v križu in hrbtenici. Naučili se boste, kako do zdrave in pokončne drže ter večje gibljivosti hrbtenice brez bolečin.

Vital

Velik poudarek je na pravilni izvedbi vaj in izboljšanju izvajanja osnovnih gibalnih vzorcev ter odpravi telesnih nesimetrij. Trening je namenjen razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti, kot so vzdržljivost,  koordinacija, ravnotežje in gibljivost.

Barre

Trening, ki združuje elemente pilatesa, joge in funkcionalnega treninga z namenom izboljšanja ravnotežja, koordinacije, kontrole telesa, moči in telesne drže. Vadba je zasnovana s pomočjo baletnega droga in prostih vaj. Glavnina vaj se osredotoča na stegna, zadnjico in spodnji del trebuha.

Funkcionalni treningi

Fit Ritka

Pri izvajanju vaj je poudarek na spodnjem delu telesa. Medtem ko krepimo zadnjico, krepimo tudi globoke stabilizatorje trupa, s čemer izboljšamo telesno držo. Gluteus medius ima pomembno vlogo pri stabilizaciji medenice, kar odpravlja bolečine v spodnjem delu hrbta.

Fit Mix

Gre jutranji trening, pri katerem kombiniramo krepilne vaje in vaje za stabilizacijo trupa. Izvajamo jih z lastno težo ali z rekviziti.  Je zelo raznolik, izvaja se kot delo po postajah, z intervali.

Magma Mix

Sobotni jutranji funkcionalni trening z lastno težo in pripomočki.

Core

Core vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

Hardcore

Je visoko intenzivna intervalna vadba, med intervali poteka aktiven počitek. Sestavljena je iz različnih počepov, poskokov, izpadnih korakov, dvigovanja kolen, sklec in raznih kombinacij teh vaj. Krepi mišice trupa (trebušne in hrbtne mišice), ki so vključene praktično pri vseh gibih, izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti, spodbuja gibalne spretnosti, in pospešuje razgradnjo maščob.

Primal Fit*

Funkcionalni trening z lastno težo in uporabo kettlebellov. Cilj treninga je pokuriti odvečno maščobo in povečati čisto mišično maso ter tako priti do želene forme.

Vitka & Vitalna 2.0
3-mesečni program športnih treningov, pravilnega prehranjevanja in sproščanja.
POGLEJ PROGRAM
Prvič na treningu
Svetujemo, da ob prvem obisku pridete 15 minut pred začetkom, da se v miru pogovorite s trenerjem tako o poteku in načinu vadbe, kot tudi o vaših željah in omejitvah. Vsak trening se namreč lahko izvaja različno intenzivno.
VEČ
Z analiza telesne sestave do bolj učinkovitega treninga
Telesna sestava niso kilogrami, številka na tehtnici. Telesna sestava nam pove, kolikšen je v našem telesu delež vode, maščobe, kosti, mišic itd. Analiza pomeni dobro osnovo za pripravo ustreznega individualnega načrta in spremljanje napredka, z njo pa lahko ugotovimo tudi vzroke zdravstvenih težav. Skratka, s predhodno analizo bo trening še učinkovitejši.
Dodatna ponudba: Proteini po treningu
Po vadbi je organizem izčrpan, zato je za učinkovito regeneracijo pomemben hiter vnos beljakovin. Naši proteinski napitki in ploščice so zdravi in okusni.
Dodatna ponudba: Savne Lava Spa
na voljo so finska, turška in infrardeča savna. Savnanje prijetno sprošča, razstruplja telo, krepi imunski sistem, blagodejno vpliva na psihofizično počutje, odpravlja bolečine v mišicah in sklepih ter tako učinkovito dopolnjuje vaše treninge.
VEČ
Urnik
40 terminov na teden
POGLEJ
Cenik
Od 40 € dalje
VEČ

Ana Čevdek

Tnz+step, Zumba, Cardio latino

Mateja Završnik

Pilates (unitri), Spinnlates

Tamara Džomba

Spinning®

Goran Cernatič

Primal fit, Magma mix

Nina Beč

Vital, Fit ritka, Vitka & Vitalna

Tea Grutschreiber

Core, Hardcore, Fit mix

Hana Šuligoj

Joga

Romina Šinigoj

Fit mix

Vesna Cajnkar

Joga, Zdrava hrbtenica, Barre

Katja Ipavec

Power step

Staška Gregorič

Pilates
Prijavi se na brezplačen prvi trening
Osebni podatki:

Zanimam se za:
FitnesTnz+StepPower stepZumbaCardio LatinoSpinning(R)Spinn latesPilatesJogaZdrava hrbtenicaVitalBarreFit MixCoreHardcoreFit ritkaProgram Vitka & Vitalna
Cilj:
ShujšatiOblikovati teloKondicijaRehabilitacija

Želim trenirati:
V skupiniIndividualnoIndividualno z osebnim trenerjem
Splošni pogoji in obveščanje:
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem, da Magma-X uporabi moje podatke za obdelavo prijave.


*Brezplačen trening je možen samo preko izpolnjenega obrazca na spletu. Po opravljeni prijavi, bomo vašo rezervacijo potrdili preko elektronske pošte ali telefona.
T: 08 200 48 21 | E: sport@magma-x.com