bozicni menu

Božični menu

25. december od 12. do 16. ure
Vabljeni, da okusite božični menu, ki so ga posebaj za vas pripravili naši kuharji.

Rezervacije 08 200 48 20  ali rezervacije@magma-x.com

shutterstock_76896577

Pripravi se na smučanje!

Vsak torek in četrtek ob 19h
Za kondicijsko pripravo telesa je sicer najbolje, če smo redno telesno aktivni skozi celo leto, vendar pa lahko tudi z vadbo v zadnjih dveh mesecih pred smučanjem izboljšamo telesno pripravljenost, tako da se izognemo utrujenosti mišic in poškodbam, ki se lahko pri smučanju hitro zgodijo.
V sklopu intervalnega in funkcionalnega Kondicijskega treninga, poleg osnovne vadbe za moč mišičnih skupin, ki so pri smučanju še posebej obremenjene, poseben poudarek dajemo tudi vajam za koordinacijo in ravnotežje celotnega telesa.  
Ne pozabite, dobra telesna priprava pomeni zmanjšano možnost poškodb in s tem večjo varnost ter užitek pri samem smučanju. 
12987215_1151886178176263_3816281903604346801_n

!NOVO! – Začetna šola teka

Vsak torek od 17h dalje

 Vadba teka je primerna za vse starostne skupine, saj ima redno ukvarjanje s tekom številne pozitivne učinke na naše fizično in psihično počutje. Začnite z organiziranimi tekaškimi treningi pod strokovnim vodstvom trenerja, ki bo poskrbel za učinkovit in pester tekaški program (različne oblike treningov, učenje tekaške tehnike…). Naj bodo vaši tekaški koraki namenjeni zdravju, boljšemu počutju, doseganju zastavljenih ciljev in hkrati druženju.Si želiš…

  • po najkrajši poti pridobiti osnovno kondicijo
  • izgubiti odvečne kilograme
  • dvigniti samozavest
  • telo napolniti z energijo
  • preusmeriti misli stran od vsakdanjih obveznosti
  • preživljati prosti čas v naravi
  • vzljubiti tek kot odlično in zabavno obliko rekreacijePotem začni s tekom!

Dobimo se na športni recepciji. Prijave:

08 200 48 21 ali sport@magma-x.com

Praznovanja
Uživajte v druženju, zabavajte se z najbližjimi! Mi pa poskrbimo za organizacijo, dekoracijo in kulinarično razvajanje tudi do 200 povabljenih.
KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO