zacnimo_2017wwwcover-06-06

🌱  Pomlad je čas za spremembe!  🌱

Da boste do njih še lažje prišli, so vam na voljo raznoliki treningi, dodatni termini in pomoč ter motivacija naših inštruktorjev!

Zagotavljamo vam, da boste našli primeren trening zase in ustrezen termin oz. naj vas to nič ne skrbi, saj med sabo lahko kombinirate vse naše dejavnosti! 

 

Nove vadbe v MagmaX:

✅  POWER body&mind (ČETRTEK OB 17.00)

Okrepite si telo in um z anaerobno vadbo za moč, ki vključuje: dvigovanje uteži v ritmu, vaje z lastno težo in raznimi pripomočki. Vadba vključuje pozitivne afirmacije, da boste z njo še lažje dosegli vadbene cilje in pozitivne spremembe v vašem življenju. 

 

✅  HIIT Fit (ČETRTEK OB 20.00)

Za vse tiste, ki si upate in želite še več! Visoko intenzivni intervalni trening, pri katerem s pomočjo raznih vadbenih pripomočkov razvijamo moč in vzdržljivost, oblikujemo telo in kurimo maščobo.

 

✅  Fit PILATES (PETEK OB 7.00)

Zjutraj se s pilatesom nežno in aktivno prebudimo in pripravimo na nov dan. Vaje so zasnovane tako, da prebudijo telo, nežno aktivirajo sklepe, mišice in um. Po vadbi boste polni energije in pripravljeni na dnevne izzive.

Prijavi se na 08/200 48 21 ali sport@magma-x.com.

Vabljeni na #novzačetek!

 

Trening POWER BODY&MIND

Okrepite si telo in um! Anaerobna vadba za moč, dvigovanje uteži v ritmu, vaje z lastno težo in pripomočki pod budnim očesom osebne trenerke Anite Pelicon. Vadba vključuje pozitivne afirmacije, tako da boste z njo lažje dosegli vaše vadbene cilje in pozitivne spremembe v vašem življenju.

 

ZAČNEMO v četrtek 4.04. ob 17.00!

Pridruži se nam!

Prijavi se na 08/200 48 21 ali sport@magma-x.com

sdr
12987215_1151886178176263_3816281903604346801_n

Začetna šola teka  🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃

Vsak torek in četrtek ob 17:00

 Vadba teka je primerna za vse starostne skupine, saj ima redno ukvarjanje s tekom številne pozitivne učinke na naše fizično in psihično počutje. Začnite z organiziranimi tekaškimi treningi pod strokovnim vodstvom trenerja, ki bo poskrbel za učinkovit in pester tekaški program (različne oblike treningov, učenje tekaške tehnike…). Naj bodo vaši tekaški koraki namenjeni zdravju, boljšemu počutju, doseganju zastavljenih ciljev in hkrati druženju.Si želiš…

  • po najkrajši poti pridobiti osnovno kondicijo
  • izgubiti odvečne kilograme
  • dvigniti samozavest
  • telo napolniti z energijo
  • preusmeriti misli stran od vsakdanjih obveznosti
  • preživljati prosti čas v naravi
  • vzljubiti tek kot odlično in zabavno obliko rekreacijePotem začni s tekom!

Dobimo se na športni recepciji. Prijave:

08 200 48 21 ali sport@magma-x.com

Praznovanja
Uživajte v druženju, zabavajte se z najbližjimi! Mi pa poskrbimo za organizacijo, dekoracijo in kulinarično razvajanje tudi do 200 povabljenih.
KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO